“Mūsu ģimeni par ubagiem nosauca kāda resna sieviete pludmalē. Tu būsi patiesi šokēts, kad uzzināsi iemeslu!

Šodien internetā atradu interesantu stāstu par kādas sievietes pieredzi, atpūšoties pludmalē. Daži atpūtnieki viņu sauca par ubagu, jo viņas ģimenes locekļi visi bija sportiski un viņiem nebija liekā svara.

 

Ir cilvēki, kas uzskata, ja cilvēks neapēd lieku kotleti, tad viņš ir ubags.

 

“Kāpēc šie ubagi brauc uz jūru, ja viņiem pat nav naudas ēdienam,” pukstēja kāda resna kundze.

Stāstot par pludmalē redzēto, sieviete rakstīja, ka pamanījusi, ka 10 gadus vecs zēns ēdis tik daudz, ka knapi spējis piecelties, bet viņa māte iebāza viņam mutē karbonādes gabaliņu, Tad ielēja glāzi ar cukuru saldinātu gāzētu dzērienu lielā glāzē. Pati Māte savā miesā bija tik ražena, ka apskaut viņu nebūtu iespējams.

 

Sieviete arī komentēja: “Paskatījos savas skolas bildes – no 30 bērniem tikai viena meitene bija apaļīga. Skatoties uz meitas klases foto, secināju, ka vairāk nekā 20 no 30 bērniem ir liekais svars, un no tā var saprast, ka vismaz trīs bērni ir pārbaroti.

Lai ko arī kāds neteiktu, bet mūsu dzīve ir uzlabojusies un vienkāršojusies. Uz lielveikalu, kas atrodas piecu minūšu gājiena attālumā, braucam ar automašīnu, bērni visu dienu pavada pie datoriem. Mēs maz kustamies, paši savus kartupeļus nestādām un attiecīgi arī nerokam un vairs neēdam.

 

Daudziem bērniem ātrās uzkodas šķiet visgaršīgākās, un vecāki bieži vien ļaujas bērnu vēlmēm pēc šāda veida ēdieniem. Daudzi no mums ir aizmirsuši, kā pagatavot zupu.

LASI VĒL: Slavenā Vasilisa Volodina izteikusi prognozi par Krimas tiltu – kas ar to notiks nākotnē

Mēs kļūstam resni, kaut arī negribam to atzīt!

 

Bet kāds cits raksta komentētājs dalās savā pieredzē:

 

Septītajā klasē biju resnākais puika pagalmā un klasē, jo mamma gandrīz katru dienu cepa pankūkas un bulciņas, kas man ļoti garšoja. Es vienmēr devītajā klasē piedalījos sporta sacensībās. Es varēju pievilkties vairāk nekā 30 reizes un uzkāpt virvē, izmantojot tikai rokas. Man izdevās to sasniegt tikai viena gada laikā!

 

Es neēdu mazāk, nē! Es vienkārši uzsāku treniņus šķēršļu joslā, kas atradās skolas pagalmā, un man patika tur pavadīt katru brīvu brīdi.

 

Šobrīd man ir 48 gadi. Man joprojām patīk labi paēst. Kopš man palika 40 gadi, divas reizes gadā ievēroju diētu un katru dienu veicu vienkāršus fiziskus vingrinājumus. Citādi nav iespējams.

 

Mans vecākais brālis tagad sver vairāk nekā 120 kilogramus! Bet pēc ilgstošas ​​slimošanas sāku nodarboties ar stundu garu rīta vingrošanu. ES gribu dzīvot! Spiediens normalizējās, svars nokrita, rokas un kājas atguva spēkus.

 

Paskat, mūsu kaimiņienei bija vīrs vesels kā rutks, un skat, pēkšņi nomira, dzirdēju kādu sievieti sakām.

 

Ir tikai viena problēma – viņš nebija vesels, bet pārbarots. Pārmērīgs tauku daudzums izraisīja slimības. Jums tas jāsaprot!

 

Nespiediet bērnus ēst vairāk, nekā viņi vēlas. Padomājiet par viņa veselību un mudiniet viņu izdarīt pareizo izvēli attiecībā uz ēšanu un fiziskām aktivitātēm, pirms nav par vēlu.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment